Kirjakylä
Ajankohtaista
Kirjakyläpäivät
Kirjakauppa
Sysmän
Kirjakyläyhdistys Ry
Sysmän
Kirjakylä Oy
Tuotteita / Tilaus
Artnikkari
www.sysma.fi
IOB
 
Sysmän Kirjakylä
 
  Sysmän Kirjakauppa
Sysmäntie 55
19700 Sysmä

Sysmän kirjakauppa - ehkä Suomen kaunein kirjakauppa

sijaitsee kauniissa hirsirakennuksessa maalaismiljöön keskellä. Täältä löydät uudet kirjat viime ja tältä vuosituhannelta, lähes 20000 erilaista nidettä, myös uutuudet miltei suoraan painokoneelta.

Kirjakaupan valikoimasta löydät tosi paljon pokkareita ja lastenkirjoja - tarjouksella ja ilman. Myös paikalliset kustanteet ja runsas äänikirjavalikoima löytyy suoraan hyllystä, puhumattakaan alueen laajimmasta korttivalikoimasta (luonnollisesti myös Sysmä-kortit) ja kartoista.

Tiloissamme on laaja valikoima askartelutarvikkeista koulutarvikkeisiin ja konttoritarvikkeisiin, musteet kassakoneisiin, laser- ja mustesuihkutulostimiin.

Kaupan yläkertaan on avattu ympärivuotinen VinttiDivari jonka lähes 10000 niteestä riittää runsain määrin edullista lukemista - löytöjäkin.

Kirjakaupan vanhan ajan pianolla on tärkeä tehtävä kaupalla järjestettävissä "kirjaa kirjallisesti" tilaisuuksissa, osa musiikilla säestettynä ja osa ilman.

Kannattaa tulla kauempaakin! Voit tilata kirjakaupan valikoimista myös sähköpostilla osoitteesta sysman.kirjakauppa@phnet.fi

Sysmän kirjakauppa on avoinna

  arkisin           klo 9 - 17
  lauantaisin   klo 10 - 14

Juhannuksesta heinäkuun loppuun palvelemme
  arkisin           klo 10 - 18
  lauantaisin   klo 10 - 15

Sunnuntai aukioloajoista ilmoitamme aina erikseen.

TERVETULOA KEHITYKSEN MUKANA KULKEVAAN SYSMÄN KIRJAKAUPPAAN.

Puhelin 044 719 3173
Sähköposti  sysman.kirjakauppa@phnet.fi